Om oss

CH Square – unik kompetens inom bygg och logistik

CH Square bildades 2019 med målet att förändra och utmana marknaden för logistikfastigheter. Vår erfarenhet säger att det är dags att sätta kunden i fokus. Det gör vi genom att erbjuda attraktiva och kostnadseffektiva fastighetslösningar anpassade för kundens logistiska behov.

Inom CH Square finns en unik kompetens inom byggproduktion, fastighetsutveckling och logistik. Företaget består av flera aktörer, alla med stor erfarenhet och expertis inom sitt område.

CH Square

• Hökerum Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar fastigheter. Ett fastighetsbestånd som för närvarande omfattar ca 1 300 bostäder och 80 000 kvm lokalyta. Ett standardiserat byggsätt finns i Hökerums DNA. Viktor och Linda Ståhl som leder Hökerum Fastigheter har större delen av 2000-talet jobbat med att effektivisera och standardisera byggandet av attraktiva flerbostadshus inom Hökerum Bygg.

• Charmilla AB är ett familjeägt fastighetsbolag som utvecklar och exploaterar logistikfastigheter i attraktiva områden. I över 30 år har Charmilla och dess ägare Jan Lindberg levererat logistikfastigheter med kvalitet. Affären bygger på korta beslutsvägar, få mellanhänder och högsta leveranssäkerhet.

• Peter Nilsson, Alexander Söderberg, Mikael Jinglöv och Johan Gustavsson har alla mångårig erfarenhet av logistikbranschen, både i Sverige och utomlands, vilket ger en unik förståelse för logistikkundens behov.

Under 30 års tid har vi lärt oss att standardiserade byggkoncept vinner i längden. En skalbar modell där grunden är densamma ger snabbhet i både planering och byggprocess. Utan mellanhänder och med korta beslutsvägar är det enkelt att vara snabb och precis vad gäller både pris och tidplan. Då vi har våra egna samarbetspartners undviker vi onödiga missförstånd och fel.

Hos CH Square tror vi också på en nära relation mellan byggherre och kund. Den person hos oss som initierar affären finns med genom hela byggprocessen. Vi har själva varit både köpare och hyrestagare av logistikfastigheter och vet hur viktigt det är med tillit och förtroende.

För oss betyder hela vägen verkligen hela vägen. När byggnaden är på plats förvaltar vi fastigheten. Om hyresgästen får förändrade behov under hyrestiden så tittar vi på lösningar.

Målet för CH Square är att utveckla kunders logistik genom de bästa lösningarna i bästa läge. Söker du en partner som är med från idé till färdig produkt i ditt nästa logistikprojekt – kontakta oss och hör efter vad vi kan göra för dig och din verksamhet.