CH Square säljer fastighet i Landskrona till NA-KD

2020-11-04

CH Square säljer sin högkvalitativa logistikfastighet i Landskrona till NA-KD.

Överenskommelsen avser fastigheten Kronan 5, med en byggnad om totalt ca 23 000 kvm och som i dagsläget är fullt uthyrd till NA-KD.  Fastigheten stod klar i början av juli 2020 efter ett rekordsnabbt lagerbygge från scratch. Fastigheten är en av fem finalister och tävlar om att bli Årets Logistiketablering 2020.

Den nya ägaren tillträder fastigheten den 16 november 2020.

-NA-KD har ett optionsavtal som ger dem rätt att förvärva fastigheten. Att de väljer att nyttja denna option visar att våra egenutvecklade fastigheter är attraktiva. Vi är stolta över att kunna lämna över en sådan fastighet till NA-KD, säger Jan Lindberg, styrelseordförande i CH Square.

– Vi är supernöjda med vårt nya automatiserade lager som är perfekt lämpat för vår internationella e-handel och snabba tillväxtresa. Vi hade från början en riktigt tight tidsplan för att vara igång innan Black Week 2020 och byggnaden stod t.o.m. klar en månad före plan. CH Square har visat på stort kunnande och engagemang i processen. Vi tackar för ett gott samarbete och en fantastisk fastighet, säger Oscar von Konow, COO på NA-KD.

Om CH Square – unik kompetens inom bygg och logistik

CH Square bildades 2019 med målet att förändra och utmana marknaden för logistikfastigheter genom att sätta kunden i fokus. Det gör vi genom att erbjuda attraktiva och kostnadseffektiva fastighetslösningar anpassade för kundens logistiska behov.

Kontakter

Jan Lindberg

charmilla@telia.com