CH Square bygger och utvecklar nytt centrallager åt Semper i Götene.

2021-02-03

Semper fortsätter att investera och storsatsa i Götene och tecknar avtal med CH Square om att utveckla ett nytt centrallager på totalt 23,000 kvm.

 

Götene, Sverige, februari 2021

 

CH Square har tecknat avtal med Semper om att etablera ett nytt toppmodernt centrallager i Götene. Byggnationen av den 23,000 kvm stora fastigheten påbörjas omgående för att vara redo för inflyttning under senhösten 2021. Det geografiska läget och framtida expansionsmöjligheter gör Götene till en mycket bra etableringsort.

  • Vi är mycket glada att tillsammans med Semper bidra till deras ökade leveransservice och större flexibilitet. Att det skapas miljömässiga vinster genom etableringen och att det nya logistikcentret kommer att certifieras enligt kraven för Green Building är också mycket positivt.
    Nu ser vi fram emot ett lyckat gemensamt projekt, säger Peter Nilsson, VD & Partner i CH Square.

 

  • Det nya centrallagret förstärker positionen för Semper i regionen och skapar större möjligheter att möta framtida krav från marknaden. Genom att ha ett eget lager ökar vår kontroll och vi kan bli mer flexibla och erbjuda kunderna ännu bättre service, säger Johnny Skeppstedt, Projektledare för etableringen. Vi ser fram emot vårt samarbete med CH Square.

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Peter Nilsson, VD & Partner CH Square

0709 101171

peter@chsquare.se

 

Johnny Skeppstedt, Projektledare etablering

0739 503350

johnny.skeppstedt@semper.se

 

 

Om CH Square

CH Square bildades 2019 som ett samarbete mellan Charmilla AB, Hökerum Fastigheter AB och kvartetten Peter Nilsson, Mikael Jinglöv, Johan Gustavsson, och Alexander Söderberg med målet att förändra och utmana marknaden för logistikfastigheter.

Om Semper:

Sempers välkända varumärke borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är Semper ledande aktör i Norden inom barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och produktionsanläggningar finns i Götene och Falun. Semper har 240 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,5 miljarder SEK. Företaget ingår i den internationella livsmedelskoncernen Hero Group, som har drygt 4 000 medarbetare i 19 länder.