Boxflow etablerar ny logistikfastighet – CH Square bygger och utvecklar

2020-06-05

Boxflow växer vidare i snabb takt, planerar anställa ytterligare 100 personer och etablerar nu sin tredje logistikfastighet. CH SQUARE och Boxflow har tecknat avtal om utveckling och byggnation av en ny toppmodern logistikfastihet. Etableringen är ca 23 000 m2 och ligger strategiskt på bästa skyltläge längs med E4 i Östra Ljungby utanför Helsingborg. Beräknat tillträde för fastigheten är Q2 2021.

Fastigheten uppförs med absolut bästa förutsättningar, citynära för att ta del av distributionsnätet och kunna erbjuda logistikupplägg med mycket flow. Fastigheten kommer att anpassas för Boxflow och dess kunderbjudande mot företag under förändring och behov av skalbara lösningar.

  • Det känns helt fantastiskt att äntligen ta steget mot nyetablering. Detta blir vår tredje logistikfastighet och gör att vi sammantaget driftar över 35 000 m2. Etableringen och det geografiska läget ger oss möjlighet att fortsätta utveckla våra kunders logistik, att vi dessutom har fyllt fastigheten till mer än 50% med kunduppdrag känns otroligt tryggt och ger oss samtidigt en bra möjlighet att växa vidare. CH Square har under hela processen varit otroligt viktiga för oss och besitter stor erfarenhet av liknande projekt. De har sett potentialen i oss och hjälpt oss att skapa framtidens logistiksite, enligt Oscar Andersson, VD Boxflow.
  • Vi är mycket nöjda med att Boxflow har valt att arbeta tillsammans med CH SQUARE när det nu tar nästa steg i sin tillväxtresa genom en nyetablering. Det är ett expansivt bolag med ett starkt team bakom och besitter lång erfarenhet inom branschen. Detta blir vårt andra större projekt på kort tid och visar att vi är en aktör att räkna med i framtiden. Vi har ett väldigt attraktivt erbjudande där vi bygger standardiserat och kostnadseffektivt utan onödiga mellanhänder. Vår kombination av bred kompetens inom logistik och fastighetsutveckling är unik. Vi förstår våra kunders behov då vi själva suttit som beställare tidigare, något som värderas högt i våra kunddialoger, säger Peter Nilsson, VD i CH SQUARE.

Fakta om Boxflow

Boxflow skapar framtidens logistiklösningar. Boxflow grundades i december 2018 och erbjuder tjänster inom tredjepartslogistik, Consulting samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har en snabb tillväxt och är idag mer än 100 anställda.

Fakta om CH Square
CH Square bildades 2019 med målet att förändra och utmana marknaden för logistikfastigheter. Vår erfarenhet säger att det är dags att sätta kunden i fokus. Det gör vi genom att erbjuda attraktiva och kostnadseffektiva fastighetslösningar anpassade för kundens logistiska behov. Inom CH Square finns en unik kompetens inom byggproduktion, fastighetsutveckling och logistik. Företaget består av flera aktörer, alla med stor erfarenhet och expertis inom sitt område.

För mer information, vänligen kontakta:

Oscar Andersson, VD Boxflow
Tel: 0708 – 79 03 31
Mail: oscar@boxflow.nu

Peter Nilsson, VD CH Square
Tel: 0709 – 10 11 71
Mail: peter@chsquare.se