Kontakt

CH Square
c/o Hökerum Fastigheter
Norra Strandgatan 5A
523 44 Ulricehamn
Organisationsnummer: 559213-4497

Porträtt: Mikael Jinglöv

Mikael Jinglöv

Ledamot

Mikael Jinglöv har haft ledande befattningar inom logistikbranschen och har mångårig internationell erfarenhet av bolagsstyrning och utveckling.

Porträtt: Peter Nilsson

Peter Nilsson

VD och ledamot

Peter Nilsson har haft ledande befattningar inom logistikbranschen och har mångårig erfarenhet av styrelsearbete, bolagsstyrning och utveckling.

Porträtt: Johan Gustavsson

Johan Gustavsson

Ledamot

Johan Gustavsson har haft ledande befattningar inom logistikbranschen och har stor kommersiell erfarenhet både nationellt och internationellt.

Porträtt: Alexander Söderberg

Alexander Söderberg

Ledamot

Alexander Söderberg har haft ledande befattningar inom logistikbranschen och har stor operativ och kommersiell erfarenhet.

Porträtt: Jan Lindberg

Jan Lindberg

ordförande

Jan Lindberg har som ägare och VD i Charmilla i över 30 år arbetat med att utveckla och förvalta fastigheter. På senare år med huvudfokus på logistikfastigheter.

Porträtt: Henrik Sandahl

Henrik Sandahl

projektledare

Henrik Sandahl har en bakgrund inom försvarsmakten och har de senaste 5 åren jobbat med projektering och projektledning av byggprojekt.

Porträtt: Viktor Ståhl

Viktor Ståhl

ledamot

Viktor Ståhl har, som tidigare VD på Hökerum Bygg, mångårig erfarenhet av bostadsutveckling samt standardiserade byggkoncept.

Porträtt: Linda Ståhl

Linda Ståhl

ledamot

Linda Ståhl har en mångårig bakgrund som CFO, projekt- och fastighetsutvecklare på Hökerum Bygg och Hökerum Fastigheter.

Porträtt: Daniel Ståhl

Daniel Ståhl

förvaltning

Daniel Ståhl har en bakgrund inom industrin där han har haft ledande befattningar i 15 år. De senaste 5 åren har han arbetat som produktions- och förvaltningschef inom bygg- och fastighetsbranschen.